I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Dengar Dulu ,


kau kelua ta ajak aku - aku makan hati
aku cer masalah aku - respon kau ' hm hah , oh okeyy ' jeh . sedangkan ,bila kau cerita masalah kau dengan mini semua , aku bg kau nshat , bg kau semangat sume . even aku sanggup korban kan kredit aku text mini uruh die pujok kau semua . kau ade pk tak pasal tuh ?
kau jeles aku text boyf kau - aku text dgn mini 'makcikpakcik' since zaman kau dengan mukhriz lagi tahu ta . and time rabu tuh , die tacing dengan kau , die tanak text kau , so die text aku supaya aku bgthu kat kau la .
kau ade probs dgn mini - kau bru crik aku , kau cer kat aku , aku dgr , kau suruh aku col mini , aku col , but bile kau bahagia dengan mini ade kau crik aku ? kau kelua tak ajak . fine , aku ta kesah pon . but bgthu lah . eh even aku ponteng skola pon , aku bgthu kau aku pegi mne doh .

kalau kau kat tempat aku
ape perasaan kau ?kalau aku kelua ta ajak kau ,
ape perasaan kau ? kalau kau cerita masalah kau kat aku , tapi aku cume ckp ' ohh okeyy '
ape perasaan kau ? kalau kau dapat tahu , aku jeles kat kau sebab kau text gn boyf aku .sedangkan aku nh bestfriend aku , tpi aku jeles gak .
ape perasaan kau ? kalau aku ade masalah , bru aku crik kau
ape perasaan kau ? kalau aku tgah bahagia , aku lupakan kau
ape perasaan kau ?

time kau datang rumah aku tuh ,
kau kate nak buad folio samesame , aku pon okeyy .
tetibe kau macam tade mood , aku pon tapelah aku tanak kacau kau maybe sebab
kau tgh gadoh dengan mini kott . so aku dengan anis pon buad jelah benda tuh .

doh , aku bukan nak keruh kan keadaan and aku memang taknak rosak kan friendship kite sebab en maslah yang tah pape nh . aku da besar , kau dah besar . boleh pikir laa hal hal cmnh .

em takyah nak babit kan masalah kite nh dengan anis sume coz dorang ta thu apeape pon .

dulu kau ta mcm nh doh , aku cer kau dgr
but now , kau tanak tahu pon masalah aku
aku tatahu ape yg menyebabkan kau berubah begini rupa

hm sukahati lah ape kau nak kate lepas nh . start from harini , aku sumpah aku takkan sesekali cakap dengan mini , text die , atau pandang die . okeyy ? demi mase depan kau dengan mini gak en .

kalau kau dengan tira nak benci aku lepas nh , tak ape . aku sedar aku sape . takpe , kau buadbuad la cm tak penah kenal aku , tak penah kawan aku , aku redha sahaje :)