I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

GUYS ,



-
kenape eh ? laki bile dah bosan dengan gf die , laki tuh kene crik gurlf baru .
and bia gf die syok sendiri and fikir yg she's the only one for her boyf seddang ken boyf
die tgh mngatal crik gurlf bru .kate nak main bola , jap g msg , so pmpuan tuh
pon pcye . sbnnarye laki tuh tuka sim lain and pegi jmp awek bru die tuh .
bijak en ?

dulu laki tu pnye la terkejarkejar kat pmpuan tuh, ayat
pnye la power . bile da dapat ? die siasia kan pmpuan tuh , ta hargai pmpaun
tuh *
ala , mcm main bola la tuh , ta dpt , kejarkejar bola , bile da dpt , die
tendang pnye la jauh
* pasal tu laki terer main bole en ;p kekadang pmpuan tuh sanggup korban kan mase die tuk spend time dengan boyf die , sanggup tipu mak , kate nak g kelas tmbhan kat sekolah apela ,
tpi serong gi date gn boyf , balik kantoi gn mak , kene bantai gn mak ,
tpi pmpuan tuh tak kesah pun , sebab jnji tdi dapat jmpe die and buat die rse hapy dgn kite
tu pon laki ta reti na appreciate pengorbanan pmpuan tuh
err , podaci korek bontot betul pnye laki !

sekarang , bile da kene tinggal gn gurlf bru , pandai pula na crik gurlf lame ,
tekejarkejar balik . mstyy menyesal kan ? sebab buad awek korang mcm tuh . tula bak kate
pepatah atokmoyang kite , buat baik , dptla balasan baik , buad jahat , hem amek kau ! dapat
balasan setimpal nye . LOL

ohyeah pengajaran for this story is
- dont leave someone that u
love for someone u like because someday someone that u like
will leave u for someone they really love .
so why dont you just appreciate your gurlf ?
love yo
ur gurlf like they love you
with all their heart and soul .
love are easy but boys always made it so hard .

( ! ) ; dont hurt gurls feeling , because gurls will do stupid thing to forget someone
or something that make they hurt so much .

just think about the girls feeling ,

- lots of experience , eera :)