I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

saya tak tahu nak cerita apa , tapi saya nak jugak bercerita .

tahun nih banyak sangat ujian dan rintangan yang Allah turun kan dekat aku , but orans selalu kate yang lagi banyak Allah turun kan ujian dekat kite , makna nya bertambah sayang lah Allah dekat kita :) So aku redha dan pasrah sahaja dengan ketentuan Allah nih .

Aku rasa bahagia sangat tahun nih , sebab adalah kenangan kenangan tuh , annis jeh yang tahu :)
and aku dapat kenal kawan yang memahami aku , aohyeahhh aku sayang dorang sangat sangat

Aku rasa terseksa , terseksa sebab aku pernah putus cinta tahun nih , and yeahh since that aku tak berminat nak bercinta , kenangan kenangan aku dengan dia masih hidup dalam hati aku , dan disebab kan kenangan itu aku terigau igau buat kan aku jatuh dalam kehidupan dan rapuh dalam pelajaran , and yeah hasil nya result trial pmr yang jahanam !

kenapa hidup aku macam nih kesudahan die ,
kesudahan yang aku rasa nak tamat kan dengan sebuah kematian ?