I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

2010 STORY PART TWO


Haa cerita pulak pasal kawan perempuan saya HAHA . Iaitu Anis for sure , Sara , Wawa , Nysa , Eila , Feth , Mira and Rosma . Gila kental lah diaorang nie , yaallah taktahu lah nak cakap macam mane tapi aku memang sayang sangat dorang nie . dah lah sekepala semua otak merengsenget semua , kalau sekali kitorang gelak memang gegar lah . haha . bias
aalah kerja kitorang kalau dah bersama kitorang akan BERGOSSIP . haha , chillax gossip benda biasa kan , kata kau tak pernah pulak . haha . satu benda pasal dorang yang paling aku suka , diorang rendah diri , not trying to be HOTT . dorang rileks jeh ,
kau nak kawan , kawan la , tak suka , pergi mampus sama kau , haaa mcm tuh la perangai diorang kan . haha . walaupun kitorang pernah bergaduh ,bergaduh teruk mana sekali pun , mesti kitorang akan bersatu balik sebab kan kitorang tak boleh hidup antara satu sama lain . Cool aite ? haah .

love 2010 ? yeahh cool cool . wehh anis ! kau jeh yang tahu kan , kau jeh lah yang tahu and menyaksi kan segalanya , haha malas nak cer . kalau cer memang sampai esok aa tak habis haha
BANYAK KENANGAN KAN ? TUH YANG AKU SAYANG 2010 AND TAKNAK TINGGAL KAN 2010 :'(