I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

2010 STORY PART ONE


PLEASE NAK 2011 MACAM 2010 ?haish Im gonna miss 2010 so badly . sebab banyak
kenangan tahun ni . suka duka semua ada . teringat time first msuk cls 3 BIJAK , haha tgok takda kwn pun , skli jumpa anis yg peramah ni , then jmpa pulak saratul , walawehh wa cer lu sara ni lain dripd lain wehh matang brutal lah , first jumpa gerun aa mcm mak org jak tapi lpas tuh dpt kenal dgn die bru thu dia ni pun mcm anis :P ingat kan cls 3 bijak ni msti boring sbb tgok org dia mcm blur ja, tpi hamek kau sbulan lpas tuh kluar prangai gilababi dorg haha . yg slalu buat krja bodoh msti lah geng pua chu kang A.K.A syakirul , fakhrul & atok( helmi ) haha , kki smun si irfan pya krja lah , pen hlang kena cari die la der . haha . kki buli aku anis & sara hah nie klau bkan si am , faiz & ainul . kki lri sek , kki ponteng sek , kki ponteng cls smua adalh saya anis & ainul :P haha chillax lah bkan slaku * b
kan slalu kau kata* haha haha sumpah cls kitorang paling banyak masalh . cikgu cikgu semua cop 3 bijak kelas bermasalah dan selalu cikgu maki hamun . yang jadi mangsa mendengar cikgu kelas kami lah . haha . cikgu siap kata ' cepat cepat lah masa berlalu dan tahun depan tak jumpa korang semua ' haha nie ayat cikgu saudah la kan . ahah . SUMPAH RINDU GILA KELAS 3 BIJAKKK !