I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

KES FORENSIK 123

CASE 1
1207am - yes patut nya belia macam aku patut nya dah melelap kan mata sambil fikir about futures . Tapi serious aku ada masalah ' SAKIT HATI , PATAH HATI , ' sekarang nie yang mengaburi futures aku . Today , aku lemah jiwa kosong apa yang aku buat semua tak jadi , but aku pretend aku kuat . Hm hipokrit sekejap harini . Aku tak tahu problem sebenar aku apa . Aku yang buat benda ni jadi macam ni , then bila benda tuh dah jadi , aku pulak rasa menyesal , fikir macam mana nak betul kan balik , err what a loserr aku nie doh .

CASE 2
Ramai yang tanya ddekat aku . Almost everyone yang aku kenal asked ' dah dapat new boyf ? '
Serioushit i hate that question sebab aku takda PERASAAN dengan budak sekolah aku . And uhh bytheway insyaallah im not gonna ave boyf for this year cause Im sick with boys attitude !

CASE 3
Tadi someone yang aku fikir dah lupa pasal asal usul aku , call aku . Waduh waduh sungguh menyampah aku nak jawab call kau , fikir mama aku jehh . Then aku cakap dia cakap and tut tut off call . Sorry dude aku terpaksa tipu kau bout my new school cause aku tahu kau mesti datang sekolah aku , nak jumpa aku semua , ohh memang tak aa kan . Aku dah besar baru reti nak jumpa , time aku kecik , ada kau fikir nak jumpa semua ? Haram tak da wehh . So Please LIVE ME ALONE !

CASE 4
Tadi pergi merayau dekat area rumah . Serious banyak perubahan , dekat clubh dah maju ada kedai burger semua , yang paling tak boleh blaa tukang buat burger tuh syakir and harris . Serious melompat aku tengok , dalam fikiran aku dorang ni reti keh masak burger ? Whatever , sambil aku tunggu kedai runcit bbanyak buncit tuh bukak aku order burger dagging satu , dan ia di masak oleh harris . Hm that burger , boleh tahan sedap aa . HAHA . But aku macam ada rasa perbezaan syakir , dulu time lepak dengan dia memang tak renggang dari gelak , ni jumpa rasa dingin jehh , hmm PERUBAHAN LAGI .

CASE 5
okay ni aku terasa . bila aku balik , semua kata balik kampung lah , balik sana lah , balik sini lah . But bila aku dekat asrama . boleh pulakkorang ada , siap boleh kelua dengan boyfriends . Agak aa dohh aku tahu aku nie siapa , aku tak penting , dah jadi sampah dalam hidup korang , tapi sampah sampah aku ni pon aku ada perasaan . Aku punya rasa sedih bila teringat dekat korang , fikir balik nanti nak hang lepas rindu dengan korang , tengok tengok macam ni pulak korang buat , memang lepas ni aku TAKKAN pernah sedih untuk korang dan aku takkan menyemak kan kepala otak aku untuk fikir kan perasaan korang . Okay deal . Janji ku pada diri . Janji ku pada semua *bak lirik lagu sekolah s10 aite* . Abun yang tak rapat dengan aku pun sanggup datang dari s7 untuk jumpa aku dekat drimba , naik bus then jalan kaki lagi tuh .
Dah ! Aku tahu lepas ni bermacam alasan aa kau tabur kan kat aku , maybe bukan alasan jeh , pakej dengan maki hamun sekali punya . So malas nak cakap panjang , ada otak boleh fikir , jangan ikut perasaan and sebagai kawan yang sentiasa sayang kan kau nak cakap yang ramai orang kutuk korang kata korang TRYING TO BE HOTT and apa yang korang try buat semua kelakar . Wehh aku dengar , aku tak sangka , and aku tak percaya . Sebab aku kan KAWAN KORANG . So tc FRIENDS :)

& yeahh aku dah malas nak membebel so , so longgg bloggers