I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Ape ni entah


Semakin hari, aku semakin selekeh. Semakin tak terurus. hati aku semakin terseksa. hidup aku macam tkd hala tuju. "Just go with the flow". Apa dah jadi dengan aku? yeah dugaan Allah. "Just take it and dont give up", ngomelan hati aku. Untuk bersemangat merempuhi dugaan yang telah diturun-Nya. Tapi aku sorang yang lemah. I cant do it. Aku give up juga last last. Apa masalah aku? aku sendiri tak tahu.

Allah telah berikan aku peluang kedua untuk hidup. Takkan aku nak sia-siakan. Tapi aku tak boleh nak terima dengan masalh aku ni. Gr its so complicated. Yah aku memang diberi peluang kedua untuk hidup. Sebab aku pada umur 2 tahun aku sudah mati. Tapi besarnya kuasa Allah, aku hidup semula dua minit kemudian. Yeah tak masuk akal. Tapi itulah kenyataan yang kau harus terima. thats why antibody aku lemah sangatsangat. Aku mudah demam. Aku mudah penat.

Kekadang aku terfikir. kenapa aku tak mati jeh time tuh? Aku tak perlu merasai kekejaman dunia and paling penting that time akuy suci dari dosa. Now aku sangat bergeluymangan dengan dosa.

Sekarang pun aku tengah buat dosa ;)
Btw cerita ni tergantung aku malas nak cer bab ni, so byee jelah