I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa
" She's Broken, He's Ok"

Went back from asr. So err, macam okaayyyy -,-

Entah wehh entah. " Life most go on "aku selalu cakap macamtuh kat hati aku sendiri. Tpi hati aku tetap memberontak. Nak jugak terperap kat situ, Tak go on go on pun. Susah hidup kalau hati tak guna macam aku ni, complicated semacam. Balik jeh dari asrama, hati aku mesti terseksa.

Jiwa di himpit hempap dengan kesunyian.

Jiwang sekejap, Aku tak tahu nak cerita apa, sebab life aku tengah kosong ni