I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa
Haiyoo. Sorry to my readers ( If ada la kan ) Kernan hampir 1 month, blog ni menyepi. Bkn ape, just setiap kali balik aku mcm busy sikit. Hee >.<

Okay let me start it with few weeks ago. Agaknya 3 minggu lepas kott.

Takde yang menarik. Just nak cerita my sweet moment with Leeya ;)
We sing, we rdance, we jump, we run & we laugh in the rain XD Ohmygod. You know how Im so addicted to ran aite. >.< So fucking love that moment. But malam tuh kitorang kena marah :p LOLs. Tak kisah la kena marah or what, janji dapat mandi hujan ;) The next day, hujan jugak. Lagy best ! Me, Leeya, Rose And other SF1-mates, main baling selipar kat padang bola baling, Mainmain tetiba hujan turun. Perghghhhhh thanks god for the rains :) HAHAH



HMM HMM . Minggu nie ? Nak cerita apa yeh ? Ngaga . Felt so happy for this week. Sb apa? Rahsia la yeh ;) Ohyaya exam kott. Jumaat lepas exam paper account! Bapak lah@ Susah wehh, rasa nak kena histeria jeh time tuh ! Oh and and , haritu saya menyertai CHORAL SPEAKING ! Rabu practise next monday performs ! First pengalaman kat that sch kott , naik pentas bhai ! Malu + segan jeh rasaaaaaaa >.<


Maybe tuh jeh nak cer.
Cause banyak cer dah lupa ;)