I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Bye Kota Damansara. Hye to Bukit Antarabangsa

'' Last picture of me kat Drimba ''

Bapak lah ! Sumpah lame gila tak bukak blog ni. cuti 2 minggu macam busy siked takde masa nak update blog bagai. Back to the title. Yes I'm Moved. Sedih doh. Yelah Damansara banyak kenangan doh. Yang paling sedih nak kene berjauhan dengan kawan kawan lah. Hm macam mane lah nak jumpa dorang sume lepas ni. Kalau aku still duduk sana, balik dari asrama jeh mesti akan jumpa dorang tak pun dorang datang lepak rumah aku, swim sume. Now, rumah dahlah jauh :'( Jumpa pun mesty lah susah kan. Shittttttt !