I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Holaa


Sunyi. Hidup aku sunyi. Hitam dan gelap. Kurang kasih sayang. Kasihan aku. Biarlah aku taknak berteman teman lelaki ni, Susah. Merana. Sengsara. Bila sakit hati, mula lah layan lagu jiwang. Tuh yang aku malas. Belajar tak kemana, jiwang jeh lebih nanti aku nih. So aku amek keputusan biar aku kurang kasih sayang dari terlebih kasih sayang. Budak sementa (guys) ? Jangan cakap. Selama aku 7 bulan aku kat sane, budak lelaki sementa semua yang aku kenal semua tuh menyusah kan aku. Start from A then F then A then H then I semua taik. Susah hidup aku. Cume one guy tuh jeh, baik. Pendiam. Iloike ;). Yang lain sandiwara lebih. Womanizer. Tk padan dengan muka. Aku jet lajulaju baru depa thu. Aku tak faham bebeno perangai depa tuh. Aku jual mahal? Aku bajet tak layan korang? Dah muka kasanova memang aku jeling jelah. Wa tak batak jantan ni der. Aku sanggup hidup sunyi mcmnih.

Pecah rekod this year aku couple sekali jeh :D Saya bangga.