I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Holidayyy


Lama kan aku tak update blog. Hm haha. Malas lah aku bukan typo nak update blog selalu nih. Ada masa aku update lah k. Today aku ada masa so aku terfikir lah nak bukak blog nih nak update update sikit about my life kebelakangan nih. So my story start with last week. Time dekat asrama semua. Okay life dekat asrama okay je last week. Just ada yang masih tak puas hati. Lantak lah kan dorang tuh. Tak guna je. So exam? Foine. Pecah otak juga aku. Hampir histeria bila dapat paper sejarah. Yeahh foine jelah. Tirumeniru? Adat lah time exam. Just aku takdelah lah tiru gila gila. Haha just a few je. Math lah paling banyak aku tiru. Lols. Math? Ha-ha malam before exam math aku tidak study langsung. Redha. Aku tahu aku akan fail punya. So hell yeah. Esok tuh time exam. Cikgu bagi je paper. AKu watlek lu. Tidur. Pegi toilet. Termenung semua. Then baru buka dan buat :P Haha memang susah la kan. Tengok kiri tengok belakang tengok depan semua pas pas kertas. Aku macam berminat denga kertas tuh. Aku minta la dorang. HAHA kertas jawapan form budak pandai bhai. So cerita dia aku tiru jelahh kertas tuhh ;) Watlek ^^v
That week aku balik naik bus. Hm paling tak suka lah balik naik bus nih kan. AKu duduk sebelah AF. Blabla aku tertidur zzz bestt. Haha. Dalah skip lah aku malas nak cerita bab bab nih cause saaaaakittt hati wehh ! Hm !

Okay thats all bye nak keluar nih boiboi :) Ohyeahh today aku mimpi sangat indahhh :*