I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

padah


"Im a normal human being so I made mistakes"

To my mum,
Sorry Eera kecewa kan mama lagi lagi dan lagi. Eera dah dah sedar :'( Forgive me mum. I promise you it will be the last call from my teachers. PROMISE.

To Teachers,
Saya akan buktikan kan kepada cikgu yang saya berubah. I will do the best for this final exam so you wont regret for accept me back.

To my Kakak Dorm,
Sorry And Thanks :)

To Kak Fika Z,
Thanks kerana menyelamatkan kite dari mama kite mengamuk. Thanks kerana bagi kite semangat that day. Thanks untuk backup kite dan semua yang terlibat :')

To Azzam Azim Taufiq Ayie,
Thanks jugak kerana bagi semangat untuk kembali to that school for awhile jelah :)

" sap kok lu weh" -Acikkau lah

Aku tak sangka jadi macam ni. Sikit pun tak sangka. But Tuhan nak tunjuk kebesaran dia. Disebabkan satu kesilapan yang kita buat, semua musnah dengan sekelip mata. Cikgu benci kita, orang pandang slek dan siap dibahan bahan oleh budak laki. Hm. YaAllah betapa hancur berderai nya hati seorang mak bila dia tahu anak dia macam mana. Dah fine fine. Belajar daari kesilapan kan. 

No Comment dah :)

P/s : Jangan nak senyum puas hati sangat lah. Berubah bagaimana pun aku menjadi lebih baik atau tidak, benci aku terhadap kau masih tak berubah. Tunggu dan lihat itu janji aku

Oh big thanks to the BARUA. We laff you :)