I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Friends

" Atas rooftop "

Hai eberyonee. Do you have a nice day today? No? Yes? Haha. Me so lame here.
K lemme story to ya all about last week stuff. Kinda cool ya know. HAHA

PERISTIWA 1
Aku balik asrama. Hari selasa centu. Tapi Alya, Aini and Gajah dah balik before tuh lagi. Aku balik around pukul 1245 centuh. So yeaah masuk masuk dorm nampak dorang tengah baring baring semua. Ramai yang ada act. Tapi dorang outsider. Blablabla. Siapa entah ajak keluar bandar. Aku macam haa keluar bandar? Macam best je bunyi dia. So aku pun on je. Semua siap siap, kitorang pun gerak lah. Sampai kat guard, haaa ni paling lawak. HAHAHAHA bengong jeh gajah mengayat pak guard tuh. Yang outsider semua dah lepas keluar bandar, kitorang yang penghuni asrama ni mcm takleh keluar je. Aku dah aduh pak guard susah betul Gajah mengayat punya mengayat dpt lah kitorang keluar. Huraaayyyyyyyy ! Naik lah bus. Sampai bus station jumpa dengan Wani-Wani. Haha ajak lah dorang lepak sekali. Kitorang pergi Bentong Mall. Lepak melilau semua dekat situ. Blablabla terserempak dengan HS. Jumpalah dia sekejap. Then blah pergi kfc. Mencekik dan kitorang menyaksi kan suatu peristiwa yang kelakar. HAHAH about mak dan anak dia. Apa punya sakai makcik ni. Lepas tuh around 5pm centu kitorang balik. Boleh pulak belakang bus WADEN kitorang. Tahu tak WADEN doh. Apelagi semua sorok je dalam bus. Kelakar. Sebaik dorang tak nampak kitorang dalam bus ni haa. Kalau tak memang kena buang lah jawobbb nyaa. HAHAHAHA kitorang dapat dengan selamatnyaa :)

PERISTIWA 2
Kitorang tak turun solat. Duduk je dalam dorm. Disebabkan taknak kantoi. Kitorang tutup lampu. Memang gelap gelita. Malam tuh. Outsider semua datang tidur asrama. Bapak bestnya lah kan. Tak ramai. Ada 10 orang je. Sunyiiii. Then ape entah tetiba tepung sana tepung sini. Yelah birthday Aini kan. HAHA aku awal awal dah sorok bawah katil. Sebaik dorang tak perasan, yelah gelap kan. HAHAHA. Memang best gilaa. Happening habis ah. Last last semua berebut toilet nak mandi. HAHA habis dorm penuh tepung, tilam tilam pun bertepung. Btw thanks to Putri's bf kerana tolong membelikan nasi lemak. HAHA

PERISTIWA 3
Pada pagi yang sangat membosankan. Kitorang taktahu nak buat apa dan siapa la entah yang bagi idea naik rooftop asrama. Tapi sound good for me. Yelah boring kan. Naik la atas tuh. Kitorang melepaskan tension di situ yeah. Perghhhh best.

Khabis. Penat dah type type nih.