I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Hey bidj


Hai guys. Aint today is a nice day ever. Haha nice day apanya. Sakit hati je aku. Lalalala
K lemme story you all with brand new story for this week ;)

This week aku balik asrama macam biasa lah aku mesti balik lambat kan kan. Isnin baru aku nak balik. So Asar sampai. Turun turun muka moon dulu yang aku jumpa. HAHA semua nak kena kan aku kata Alya belum balik apelah. Tapi semua tak reti nak menipu kan. Haha kantoi la jugak. Alya sorok dan datang terus peluk aku, Hihi gedik. Blabla bawak lah beg masuk dorm. Letak beg then merayau merayau. Kitorang semua bertukar cerita. Haha. Ohh exco SF SE semua pindah SK. Aku pun tolong lah angkat angkat barang dorang. Sikit jelah tolong. HAHA. Naik atas penat semua. Buka la beg nak susun barang dalam locker and guess what. Duit aku hilang. Terbaik lah kan. Baru je balik duit boleh hilang. Kalau sikit takpelah jugak ni semua. Sial. DAh dua kali jadi camni. Balik je duit hilang. My faamily kata mesti antara dorm-mates juga yang curi. Aku tak percaya cause TAKKAN DORM-MATES AKU SENDIRI NAK BUAT CENTUU kan :) So blayadaya aku nak maki separuhnyawa dah dekat si pencurikimak tuh. Haha.

Skipskip

Malam selasa gempar kata orang minyak ada dekat hutan getah belakang aspuri. YaAllah semua ketakutan weh. Perempuan jelah kan. Takkan orang minyak nak cari lelaki kan. Haha. Sumpah aku tak tidur malam tuh. Aku, Leeya & Sri lah tak tidur. Menjaga sepanjang malam. Macam macam benda kitorang dengar. Agak seram lah kan. Pagi tuh kitorang 3 orang semua panda's eyes. Kelakar je tengok. Mengantuk bhai. Dalah that day. Unit PPN ada khusus. Grrr.
Ha dekat khusu tuh memang aku tak dapat nak focus sangat la kan. Sikit sikit tertidur je. HAHA. Aku fikir mesti Leeya and sri tengah sedap tidur dekat sekolah tuh. Yelah kat sekolah mana belajar dah kan. Bengkek je aku. Haha.

Skipskip lagi

Malam Rabu tuh pun aku tidur lambat. Tak boleh tidur. Sebaik la ghodong ada text aku boleh gak teman aku yang tak tidur nih. Tapi last last aku tertidur lah jugak kan. HAHAH. Khamis pun ada khusus. Kat khusus tuh serious lah aku cakap kan. Satu apa pun dia ajar tak masuk otak aku. Ehh bukan otak aku je. Aku rasa The Whole Class lah takde yang masuk. Semua main bagai. Kesian gak lagh aku tengok pensyarah tuh mengajo sorang. HAHA. Aku with Arnisza, Ayu and Azni main kerusi beroda. Tolak sana tolak sini. HAHA. Lawak je.
Jumaat tuh ada Anugerah for the finals. Aku mesti lah bawak hadiah yang banyak. Sebab kan aku di-antara pelajar harapan. HAHA okay itu tipu je. Cause dikira agak semua subject telah disapu oleh Farah Syairah. Kembar saya :P HIHIHI. Blayayaya tuh jelah nak cerita :)