I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Lifeeee

"Apa tengok tengok? Nak gaduh ke chaa?" -unknown

Hai kawan kawan. Sihat? Lols aku berasa sangat bosan di saat ini yeah yeah. Haha. K shadaap.

Aku sekarang berada di Lumut, Perak. Woahh sangat bosang wehh bosangg. Duduk rumah online memanjang just semalam je mama aku bawa pergi saloon. Aku pau mama aku highlight kan rambut aku. Hikhikhik. So newww haairr babeyhh. But bukan nampak sangat pun :D Ohyeahh last saturday aku hang with Alya, Af, Farah and Diyanah. Bessstt tengok Breaking Dawn. Shooo sweet tahu movie ni :') Lepastuh gerak Rooftop. Rooftop besssttt gila with Diyanah. Kenapa best? Ssshhhhh ;) HAHA.

So petang ni aku plan nak gerak pantai. Lepak pantai. Tengok tengok entah ada hensem beach boys ke kan. LALALALA sebaik pantai belakang rumah je. Haha so jangan terkejut lepas nih aku hitam.

Bukan kepada kau tetapi kau lagi satu. *Jangan perasan* Stop cakap pasal aku doh. Dulu kau juga cakap " Aku tak kacau hidup kau, kau jangan kacau hidup aku" Tapi macam kau kacau hidup aku je sekarang. Aku malas nak cakap banyak. Kita settle elok elok ye kan dah 16 tahun, pemikiran pun matang jugak. Muahhh xoxo.