I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

2012



Wadafak lagi 11 hari aku akan menjadi pelajar Form 5. Geliiiiiii cause dah jadi senior bhai. Rasa macam baru je amek Pmr doh. So in 2012 aku nak serious in relationship eh no no no in studying. Nak buat betul betul taknak dapat result cam result pmr tuh. Nak lagi power. Nak berubah. Tak buat hal semua.Kesian dah mama aku tuh. Since form 2 asyik masuk bilik displin je.Sebab aku baik sangat kan. Choi. Say no more to. Skip classes, going to hospital every week, puffing, skip solat, going to rooftop, open table time prep, Wehhh taknak weehhh. Aku nak berubah. Aku nak maintain kan result akhir tahun tuh tapi nak lagi lagi meningkattt. Omegod cam takcaye je nak SPM dah ni. So thats mean juga its would be my last year at school and being a school student. Yeaayyy freedom. Lols. So Im gonna enjoy and do the best in my study. Err account tuh yang tak confident tuh --' Err kena study nih. Aku dah banyak ketinggalan. Sebab ape ?!! Biarlah sshhhh. Hope juga cikgu Math kelas aku diTUKAR. Apa ada hal setiap kali Math je aku tidur. Eh bukan aku je satu kelas k. Cikgu tuh terlalu sopan untuk kitorang yg hyper ni. Tolong la faham. And aku hope juga lah in 2012 hidup aku bahagia takde gaduh gaduh with my wonderful kachips :* PALING PENTING TAKDA ORANG SAKAI MENYUNDAL KACAU HIDUP AKU & KACHIPS aku ye. Ops jangan terasa sebab bukan sesiapa yang dimaksudkan. Ia PUBLIC. Siapa yang terasa tidak tahu menahu lah kan. Kbye.