I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

APTB

" GDragon Muka kau macam dia tuh asal ah? "

Assalammualaikum semua.

1. Cuti tahun ni cuti paling bosaaaaan. Terlampau. Apa pun tak boleh nak buat. Rumah stok jauh dari kawan kawan. Cuba bayangkan kalau aku still duduk Kota Damansara. Perghh tak duduk rumah aku. Merayau munnyyeerrr. Everyday I can lepak lepak lah dengan diorang. Argh asal lah pindah sini. Sakai betul.

2. Aku taktahu apa masalah dengan aku harini. Jiwang je. Layan lagu blog aku ni lahh. Aduh hati sayu. Rasa sepi kawkaw punya. Apa pun tak boleh lah aku ni.

3. RINDUUUUUUU.

Taktahu lah nak cerita apa. Aku dah bosan ni. Hyper