I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa


Ops aku lupa nak story pasal moon. Tengok blog alya baru aku ingat. Aku terlupa nak cerita pasal gemuk aku sorang ni. Hi chillax. K nama dia Nurain Anuar. But semua panggil dia moon. Moon pun moon lah. Haaa dia dari kelas Computer Programming. Dia gedik. Dia manja. Dia pandai menyanyi weh. Dapat third place time Sementa Idol. ye kott aku dah lupa. HAHA. Baru je ramapt dengan dia actually. Since first time naik roftop lah rapat dengan dia. Dia sebenarnya dari dorm seberang. Tapi menumpang kasih dekat dorm aku. Eh takpe aku suka. Dia selalu datang tidur katil aku. Aku merempat dekat katil Alya :3 K dia comel. Dia tembam. Dia adik gbob. Eh ops. Dia kuat menangis. Dia suka cakap kuat. Cam cerita satu Sementa dengar. Haaaa. Dia ni lembut sangat kekadang. Tapi aku dengan alya sayang dia. Kannn yaaayaaa ? :>