I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

lebiuuu


Hai. Ni aunty saya.Saya panggil dia titan.Don't ask me why. Saya sayang dia. Since my mom always stay dekat Lumut. Dia lah jadi my mom, my dad, my sis and everything.
Saya selesa saya lebih daripada saya selesa dengan mama saya. Mungkin sebab perbezaan umur yang tak berapa kott. Dia baru je 22 tahun. So jiwa muda la lagi kan. Every night dia bawa saya keluar ^^V Besttt pergi wayang lah lepak lah karoeke lah. Dia juga selalu beli saya macam
macam. Macam saya ni anak dia je. Minta apa je dia bagi tahu. Kalau saya nak pergi mana pun dia lah jadi tukang hantarnyaa. Laaaaaaa tapi dia ni suka buli saya. Saya macam arggghhh. If mama saya marah ke apa apa dia selalu backup saya. Kalau saya buat hal pun dia je yang takkan marah dan bagi motivasi je. Cool kan dia? Cool lahhh. Ha topup? Dia juga selalu share dengan saya. Kalau dekat asrama tuh minta je, then tup tup tdah masuk :D Senang hidup saya dapat aunty macam dia. Evryhting saya cerita dekat dia even kalau saya ada gaduh gaduh dengan siapa siapa pun saya bagitahu. Dia macam jangaaan layaan. Uneducated. Hahaha tuh jelah dia mampu tapi DIA KUAT GADUH WEHH. Haha itu lah satu perangai nya. Contohlah kalau dia pergi kedai. Then orang yang dekat counter tuh cam kurang ajar. MEmang kena sound dekat situu.
Cam best ah. Aku pun terikut perangai dia.Shes my evrything doh kalau takde dia hidup aku ni bosan haaabisss.