I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Temerloh lahhh ;)


My journey to Temerloh with Alifah, Aainaa and Azny. Woaahhhh tersangat best ;) First of all aku tak sangka aku boleh serapat ni dengan dorang semua. Yelah before this kitorang jarang bertegur and memang tak rapat langsung. Tapi entah start saat itu, kitorang rapaaattt and dorang sangat sekepala dengan aku :'D Kkkk camni hari jumaat tu kami balik naik bus chanted Temerloh. Lols rasa macam pelik pula. Yelah selalunya balik naik chanted KL, kali ni balik naik chanted Temerloh pulak. Hahaha. Dalam bus aku duduk sebelah Aainaaomeyyy tuhh ;) Dalam bus dorang pelik asal ramai budak kl pulak kan. Mana taknyaa Aainaa, Azny kan budak kl plus Ejaa pun ada. Haha serious ramai budak kl harituh. Blahblahhh sampai Temerloh dalam pukul 130. Tak lah lama mana pun. Sampai sampai je kitorang jalan jalan then pergi makan semua. Lepas makan sambung jalan jalan sampai lah bapa Alifah datang amek pukul 43o :'D Dekat rumah Alifah tuh kitorang mandi makan semua thenn haaa ni paling kenangan lah dalam hidup akuu. First time naik motor !! haha malam tuh Alifah bawak aku naik motor pusing pusing dekat area rumah je. Bestttt weeehhhh ;P Tak lama lepas tuh lepak dengan F dekat depan umah Alifah :) lepaklepaklepak Aainaa pun ada lepak dengan sseseorang tuh ;) Ops. haha. Then esok tuh pulak Alifah bawak kitorang semua pergi Bandar Temerloh. Pusing pusing teman Azny carik seluar slack semua. Haha pegi beli baju semua kan. Then haaa adalah peristiwa peristiwa yg tak boleh dicerita hahaha yang paling lawak bila dekat Esplanade tuh. HAHAHA tak boleh lupa ;) Blahblah malam tuh pulak gerak Starmall. Jumpa F lagi dengan Am sekali :) Naik kancil Am ingat nak gerak fun fair. Sekali hujan. Takkk jaddiii, Aainaa paling sedih la kan :p Hihi jokes. Lepas tuh gerak makan makan lepak lepak jeee. Besstttttt hihihi :)

Kenangan sangat.
170212-190212 :)