I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Tragedis Mac


" Congratulations MFBA for your load of As that you got those day. Dah berjaya jgn lupa saya " - Ew.

Assalammualaikum semua.


Macam mana saya boleh online ni sedangkan minggu ini bukan minggu balik? K senang jawapannya saya balik sebab saya demam. Saya tak larat. Saya rasa kan saya demam jeles lah. Jeles sebab ramai SPM candidates 2011 ramai dapat As . Paling teruk pun ada 3As bhai. Tak jeles ke kan?! Mesti lah jeles. Tengok dorang muka happy je. Bangga je tunjuk result dekat parents. Jelesnyaa aiii. Rasa grrrr :/ Dahlah gred tahun ni menaik. Bengang betul aku. Time aku amek PMR dulu, gred naik. Tahun nak amek SPM pun gred menaik. Alah aiii. Ape ke kesiannya Batch 95's ni. Kena hard-working lagi lah gaya nyaa. Insyaallah boleh.

" Nak cari keberkatan ilmu kena cari keredhaan-Nya dulu. Lepas tu, cari keredhaan ibubapa. dan terakhir cari keredhaan guru. "

I need to change my attitudes if I wanna success. But to change what I was it's like to change bronze to gold. Impossible.