I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Moment Of April

Hai. Phew lama sungguh tak meng-update blog ni. Yeaah sangat lama. 3 weeks je.

"Blog bukan nak tempat nak kutuk-kutuk orang kan. Kalau setakat nak update pasal kau nak jadi hyprocrite dan mengutuk. Better delete your fucking sins blog." - unknown

Mendalam ayat di atas. K saya tak kutuk orang pun dalam blog ni kan kan.


Saya nak cerita pasal cerita for this month. First about my Kem Pengakap Peringkat Daerah di Janda baik, Pahang. Lokasinya sangat dekat dengan saya punya sekolah. Tak sampai sejam pun. Ergh 4 days dekat sana. Sangat penat you know. Dengan hujan lebat non stop. Tapi sangat best. Evryday mandi sungai dengan sejuk sejuk nya kan. Oh dekat sana saya masuk Pertandingan Buku Log dan dapt tempat ke-3 :D Meet new friends of course. And belajar new things also. Yang penting hitam weh. Haha.



Then next week after Kem Pengakap. Aku ade Pertandingan Softball Peringkat Daerah juga dekat SMV Temerloh, Pahang. Beeeessssttttt sumpah best. Aku dapat position jadi jaga outfield and jadi hitter. Jumpa kawan lama, Aini ;') Dekat situ buat kepala sendiri macam itu our own school. Free hair sana sini, meet new friends. Banyak pengkid sana. Laaayaaan~ hahaha. K first game pada pagi Sabtu dengan SMT Kuantan, kami kalah. Mana tak kalahnya, first game terus kena lawan dengan juara bertahan softball -,- taaaappiiii petang tuh lawan KV Muadzam Shah. Serious diorang kalah teruk dengan kitorang :D Esok pula lawan dengan SMV Kuala Lipis pula. Pun mereka kalah teruk. Kihkih. And atlaasttt dapat 3rd place je. Okay la kan. Btw hitam pengakap tak habis dapat pula hitam softball -,-

" K gambar yg tengah2 tuh actually aku tertidur dan yang paling kejam pergi tangkap gambar kan" -,-

And this week pula. aku terpilih untuk Seminar Permendagangan Manusia di Hotel Holiday Villa, Subang Jaya. K first first ingat akan bosan berada di stu. Ingat kena dengar ceramah agama or whatever. And though hotel cikai je. Sekali mak ai 5 stars bhai. Aku sebilik dengan Moon and Puteri ;) Lepas seminar pkul 930. Dorang semua gerak lepak swimming pool. Aku je dalam bilik dengan puteri. Tengah layang cerita hantu dengan puteri. Tetiba dia nak turun. aku dengan takutnya blah pergi bilik Ecah and Wani. Lepas tuh yg paling lawak bila kami nak kuar pukul 1130 centu , keluar keluar lupe nk bawak card sekali. dush terkunci lah kami di luar dengan free hairnya. Pegi bilik sebelah pinjam tudung sume pegi reception minta card haha blah blah pukul 12 tengah pagilepak dekat bawak fuuuuuuuuuuuuuhhhhh besh ah haha.

Tuh jeeeeee bye nk laaayaaaaan tv \/