I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Friends



Assalammualaikum.

Friends? Hee friends. I love my friends. All of them okay. Walaupun our friendship kekadang dilanda ombak tsunami tetapi tetap utuh. Haha acah-acah. 

Niszan. Moon. Eff. Ejaa. Zatika.

Never cross my mind that i will ends up being friends with them. Why? K we start with Niszan. Yelaa masa form 4 tak pernah pun bertegur dengan dia. Dah lah sombong habaq hang. Tapi selepas kami disatukan ( dapat duduk sebelah-sebelah lepas exam) kami pun rapat. Ganas ah dia. Sombong menda dia ni, bukan wayar terputus, memang tkde wayar. Gila la dia ni haha too many memories with her dalam kelas tau. Hahaha funney la you niszan. Dah lah '' IMY " tu pun taktahu apa maksud. Walaupun form 5 last2 cam tak rapat, ade salah faham sikit. Sebab ape eh Niszzz? Hahahahahahahahahaha tapi last last kami saling merindui, lah sangat hahahaha. Comel je tau time kami tak rapat tu, Mira ayob jadi orang tengahnya. Hahahahaha.

K next Moon Joe. Haha dia kan budak SF2, so cam errr why nak kena rapat so whatever haha tapi last-last rapat. Sakai gak dia ni, hahahahaha jujur tau aku ni moon sebab apa sakai? Sebab dalam dorm dengar suara dia sorang je bergayut haha bapak kuat suara dia nii. Last-last dengan dia lah aku study buat kerja bodoh bagai hahahaha lawak sia 

Eff punya turn. Hahaha eff ni dak pandai. Tak sangka tau i dapat berkawan dengan budak pandai. Haha without her & azmi *ehemehem maybe aku ni math tak A time SPM hahahaha thank you to both of you kerana ajar i ni last last eh hahaha 

Ejaaaa? Hahaha lagi lah aku tak sangka aku akan kawan with her. Agak rapat lah skrg ni kan. Why? Why? Cause kitorang "bermasam muka" since form 4 lagi kott. Hahahahahaha sebab ape? Sebab ape pun aku dah lupa lah hahaha because she is so laser kott tapi actually dia sama je macam aku hahaha so last last a month before SPM kitorang went to class together. Study together bagai even menggatal/dating pun together with Kakwa. Hahaha funny la when imbau balik how we used to gaduh and ends up being friends like now.

Zatika? Haha kenal dah lama tapi dekat sekolah lama tak pernah bertegur cause dia set-set baik. Aku biasa lah mana pernah tak set-set dengan dak nakal sikit. Sikit je eh baik lebih haha. So sejak sekolah same, lepak pun with set sama. Kitorang pun rapat bagai. Actually dia nakal jugak la wehhhhhh hahahahaha. 


Sebenarnya aku ingat aku akan kawan with others tu but i am wrong heee. im so glad i met all of you xx

Maaf terkutuk. I sayang you all lah. Hahaha

Btw. congratulations for all of yours excel results xx hope dapat same uni with you all.