I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Hijabster


Assalammualaikum.

So thats new of me. Yes Im wearing hijjab already since march after the results day. Why all of sudden? Its because ada one day tu aku berasa sangat janggal keluar freehair. && others macam pandang aku semacam je. Even dekat tempat aku belajar drive, aku & dua tiga orang je yang freehair. So rasa ''janggal'' lagi. Entah lah maybe thats the ways how Allah SWT to show me. 

So, alhamdullilah.

But, ada certain of people said that orang macam aku ni sekejap je wearing hijjab. Aku tahu memang susah from sexy to hijjabing. But, try la try. Ada juga perasaan nak freehair balik when ada my kenalan jugak yang sexy to wearing hijab then freehair and bertambah sexy lagi. But arghhh aku melawan segala gala pengaruh pengaruh ni. Hope aku tak mudah termengaruh dengan semua semua nu.
Tambah tambah fashion menjadi menjadi so arghhhhh jugak lah kan


I will keep on trying to be a perfect muslimah so that my future "husband" accept me because i am who i am not because im one of the sexy bitch.

And yeaah, yes ive change but penyakit "gila-gila" and penyakit suka "mencarut" ni cannot hilang lagi. Maybe one day, sikit sikit lah berubah kan. 

InshaAllah. If Allah wills xx