I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

UTP EDUCAMP 15/4



Assalammualaikum semua. Salam satu Malaysia.

Nak story about the educamp. Lols. So Ahad dah gerak, dapat lah homestay yang dekat gila je dengan UTP tu, depan tesco je homestay tu. Heeeee

Malam tu cannot sleep tau cause fikirkan hari esok, so aku baca la apa yang patut sampai 1AM hee. Esok tuh, jeng jeng jeng......haha punya la gemuruh semua pukul 5 AM dah bangun. Siap siap. Pkul 615 keluar, text with Niszan. Niszan sampai dulu. Sampai dekat dewan tu YaAllah ramainya lah dah beratur. Aku macam "Eh, dorang ni semua bangun pukul berapa ni?!" bapak panjang queue. Sebaik lah kakak Niszan tolong cop queue aku dekat belakang Niszan, thaaanks! xx hihi then berborak la with niszan sampai la pukul 715 dia bagi masuk. Before masuk, dapat tag group/giliran bagai. Niszan dapat Group A, 59. Aku group A, 60. Phewwww sebaik la group A. So habis awal la maknanya.

Lepastu, duduk lah dalam hall tu. Ada breafing bagai, aku dengan Niszan mula-mula banyak cakap lama-lama mata dah mengantuk. Hahahaha then ada dapat sorang kawan baru nama Syaza, dia duduk sebelah aku. Heeee. Lama juga dalam hall tu sampai pukul 1030 la jugak. Habis je semua tu, turun dari hall kena naik bus. So kami bertiga pergi la sama. Sampai la ke Block B.

Disana, kitorang kena tarik tarik so memang tak dapat sangat lah nak satu group with Niszan. But Niszan same with Syaza. Aku duduk first first, I was the only girl in the group. Ya Allah, dah la all boys. Semua muka sombong + pandai. Terasa juga la diri ni begitu rendah x( Last-last, ada this indian girl join our group.

Fill up all borang yang ada then kitorang di bagi study case. And guess what, semua yang aku baca takdelah masuk sangat. Sakit juga hati. So my recommendation is about advertising macam tulah either im agreed or disagreed with the statement. So Im agreed.

So for the individual interview, its went smoothly but the group interview, arghhh im so dissapointed with myself. Cause aku nak 'shine bright like a diamond" dalam group tu but argh all of sudden, aku malu & aku masuk lambat kot x( the interview 100% in English only okay.

Argh, so memang 40% je lah aku nak dapat masukkan.

"Kalau rezeki aku memang disitu, kau permudahkanlah ya Allah"

The end...... xx