I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

UTP Educamp

"Dreams something big & fight for it" - Eewa

Assalammualaikum.

YA ALLAH sebaiklah dapat educamp same with one of my bestties, Niszan mamat xx so lega la sikit takpayah nak carik kawan sangat and ofc tak nervous sangat. 2 days dah ive been googled about this educamp. Baca blog sana, baca blog sini. Too nervous till semua benda aku  nak tahu about this interview, what type of questions that they will ask and yada yada. Yes as you known i cant speak in english fluently haha so i'll try. Even yesterday pun wechat with niszan in english. Hope gila lah dapat same group with niszan. Cause kitorang same class dulu, duduk sebelah-sebelah and always in the same group tak kira in any subject always in the same group lah. Oral Bi pun with Aniszan, so dah biasa ber interact with her and we both can co-operate so memang hope lah got in the same group X( 

So after that ive been googled everything about this educamp, i found out the most soalan yang they ll ask us semua berkait with global issues for exampe pollutions, crime among teenagers, GM foods & yang lain macam dah lupa. Heeee. Hope takdelah masuk about politicial bagai yelah now nak PRU dah lols. 

Nak tahu lebih lanjut rajinkan diri anda untuk meng-google segalanya tentang UTP ni. 

Hewhew so goodluck for all you-you-you yang will attend to educamp. Meet me there okay. HAHAH acah-acah hipster pulak. 

xx