I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Study

Salam semua.

Result UPU lama pun dah keluar dan alhamdullilah aku dapat kat UTM for Diploma Perancangan Bandar dan wilayah. Aku bersyukur sangat sangat sebab aku tak sangka sangat aku akan dapat. Sebenarnya ni lah antara choice aku yang menyesal aku amek dlu, but aku dapat hehehe. 

Then aku ada apply for UM too but suka suka je, tk letak harapan pun sbb UM kott. Bukan mudah untuk masuk UM ni. Then a fews after UPU tu, UM results kuar. So nenek aku try call la, check punya check syukur alhamdullilah aku dpt jugak. 2 hari jugaaku tak caya weh. Sekali UM hantar text heheh

So seminggu aku dalam dilema mana nak pilih antara dua-dua cause dua2 uni terbaik kott.

Dannnn akhirnya harini aku telah membuat keputusan nak pilih............. UTM

Sebab apa sebab apa? Sebab aku nak jadi ARKITEK. The end. Hahaha.

Doa kan aku berjaya dalam bidang yg aku amek ni. AMIN


Btw, i love you nemez. Forever nemez, please? :(