I am Shaheera. They, my friends, called me Eewa, Cheewa, Wayne & vampire too. 19. I am weird. Im a girl with braces.
You can find me on facebook/twitter
at @eerawayne. Insta: shaheewa

Babyyyy


Kenapa bila cuti cepat sangat rasa masa tu berlalu. Tengok-tengok dah nak hampir habis cuti 2 bulan aku. Kalau haa tengah study tu 2 bulan nak berlalu pun rasa lambat sangat entah kenapa. Heih tak bersedia lagi untuk sem 3, tak sedia lagi nak hadap studio. Tak sedia lagi untuk tak tidur sepanjang minggu, tak sedia lagi nak hadap lecturers baru yang kita dah tahu garang dia macam mana. Ni semua sebab cuti panjang sangat, badan dah naik manja, fikir studio je stress. Tah pape. Kuat sikit myself. Ahh risau risau, ish taktahu apa yang nak dirisaukan. Berusaha je lah lol.

Jadi sepanjang 2 bulan aku bercuti ni memang hari-hari aku dihabiskan dengan tengok movies. Layan gila aku tengok english series The Vampire Diaries dari season 1 sampai season 5 aku habiskan dalam masa 2 minggu je. Then sambung pula dengan The originals season 1 took me only 3 days nak habis 22 episodes tu. Lol. Nak kata aku lepak pun tak jugak, semua nampaknya busy dengan kehidupan masing-masing. Nak kata holidays dengan family pun tak sangat. Papa banyak kerja so cannot pi jalan jalan. Lagipun dengan adik nak spm this year. So terpaksa korban untuk study dekat rumah. Tapi dia tak study pun grr geram.

Kerja? Ye aku kerja dengan papa aku. Hehehe kerja tak kerja sangat pun. Sebab kerja aku ni hanya perlu edit 48 pelan. Dan sumpah susah bagi aku. Yang bestnya aku buat kerja ni dekat rumah, dalam bilik, atas katil lololololol best kan bestkan. Rasa taknak buat aku stop tengok movie, then malam sikit sambung takpun esok hahah bestkan. Tapi gaji sumpah berbaloi dengan kesusahan aku edit 48 pelan tu. Guess the salary. RM2.5K. Thanks Ya Allah. With that money atleast aku boleh beli keperluan aku bila masuk semester baru kan. Meringan beban my parents. Duit tu pun boleh shopping shoes!! Hehe

Ah dah habis, malas